Fitness

Afvallen, spieren kweken of je uithoudingsvermogen verbeteren? Het kan allemaal. Bij Body Movin’ is fitness voor iedereen.

Onze fitness bevat moderne kracht- en cardiotoestellen én… is ongekend ruim van opzet. Op maar liefst 1.200 m2 heb je alle vrijheid om je eigen programma te draaien. Lekker!

Je kunt hier 7 dagen per week terecht en er zijn altijd instructeurs aanwezig. Handig voor vragen, advies of als je even een extra prikkel nodig hebt :)

Individuele fitness
Trainen wanneer het jou uitkomt. Maar wél met een persoonlijk trainingsschema, gericht op jouw wensen en doelen.

Eerst krijg je een intake met een instructeur. Je bespreekt je aandachtsgebieden en stelt in overleg jouw eigen trainingsschema op. En dan… aan de slag!

De eerste drie trainingen loopt je instructeur met je mee. Hij legt rustig uit hoe de toestellen werken en waarom de oefeningen helpen jouw doelstellingen te halen. Na 10 weken bekijk je samen de voortgang en pas je je programma aan. Fitheid en uitdaging vragen maatwerk.

Groepsfitness
Wil je graag de voordelen van fitness maar hou je meer van sámen sporten? Dan is onze groepsfitness de oplossing voor jou!

Natuurlijk worden ook deze lessen gegeven door enthousiaste, goed opgeleide instructeurs. De veelzijdige trainingen zijn geschikt voor alle niveaus, dus ook voor de beginnende en revaliderende sporter. Je kunt het zo intensief maken als je zelf wilt.


Hup, achter het schermpje vandaan en actie!

Gratis dagpas aanvragen