Lifestyle

Lifestyle-coaching

Merk jij dat intensief trainen niet voldoende is om je doelstelling te halen? Dan gaat ook voeding een rol spelen. Met onze lifestyle-coaches haal je het beste uit jezelf!

Minder lichaamsgewicht of juist meer spiermassa. Of gewoonweg meer energie gedurende de dag. Voor veel mensen is sporten niet genoeg om deze doelen te bereiken.

Training, rust, voeding
Gelukkig heb je nog twee grote troeven: je voeding en je eetpatroon. Nee, geen dieet, Body Movin' is tegen elke vorm van diëten. Het gaat om de combinatie van de juiste trainingen, voldoende slaap en de juiste voeding. Kortom een gezonde lifestyle. Dáár gaan wij voor!

Individuele begeleiding
Overstappen op een nieuwe, gezonde leefstijl levert heel veel op. Het vergt alleen wel enige wilskracht in het begin. Daarom geeft onze lifestyle-coach je individuele begeleiding. En als je de voordelen eenmaal hebt ervaren, dan wil je nooit meer anders!

Herbalife
Wij werken met voedingsprogramma’s van Herbalife. Deze formule is niet alleen toonaangevend in de topsport (Ajax, Nederlands hockeyteam, Cristiano Ronaldo), maar ook met voedingslijnen als het Ontbijtprogramma, Gewichtsbeheersingsprogramma en een Vitaliteitsprogramma.

Deze verantwoorde maaltijden en aanvullingen zijn voor iedereen eenvoudig in te passen. Ze geven je lichaam de juiste balans tussen hoogwaardige proteïnen, essentiële vitamines, mineralen, plantenextracten en kruiden.Gratis coaching
Als je bij ons start met een van de voedingsprogramma van Herbalife, is onze coaching gratis. Pak deze unieke kans, en haal jouw doelstelling ditmaal wél. Samen met ons!

Programma's

  • Individuele coaching
  • Resultz: 13 weken indivuduele coaching
  • Resultz: 5 weken werken naar je doel in groepsverband


Scherpe prijzen
Vind ook jouw ideale lifestyle. Mail naar lisette@bodymovin.nl voor een gratis intake met bodyscan. Vervolgens adviseren we welk programma van Resultz het beste bij jouw doel past. Geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Wij zijn er voor jou!

Ja, ik wil een vrijblijvende intake