Het belang van een goed ontbijt

Korte presentatie over het belang van een gezond ontbijt én gratis bodyscan bij Body Movin' voor leden en niet leden!

Wegens groot succes houden we in oktober weer een voedingspresentatie bij Body Movin'. Dit keer over het belang van een goed ontbijt. Bij de korte presentatie krijg je een persoonlijke bodyscan en wordt deze toegelicht.

Datum: Woensdag 12 oktober
Tijd: 9:30 - 11:30
Ook voor niet leden!
Kosten: gratis
Aantal deelnemers: 12 vol is vol, dus wees er snel bij!
Aanmelden via: lisette@bodymovin.nl

Waarom ontbijten?
Het ontbijt is de eerste maaltijd van de dag en daarmee de belangrijkste. Het voorziet je lichaam immers van nieuwe voedingsstoffen om de dag mee te beginnen. Het ontbijt is dus als het ware verse brandstof voor je motor.

Ontbijtgewoonten.
Veel mensen maken bij het ontbijt al de verkeerde keuzes en weten dat zelf niet. Je startkeuze bepalen voor een groot deel je eetpatroon gedurende de rest van de dag. Vaak ontstaat een ontbijt uit veel koolhydraten (cornflakes, brood, jam, jus d'orange) of door tijdgebrek juist géén ontbijt maar bijvoorbeeld alleen een kop koffie.

Het belang van een goed ontbijt.
Uit onderzoek is gebleken, dat als je elke dag een gezond ontbijt eet, je overdag minder snacktrek hebt gedurende de dag en zorgt dat je de hele dag energie hebt. Maar waaruit bestaat nu zo'n goed ontbijt? Een goed, evenwichtig ontbijt bestaat uit langzame koolhydraten, melk eiwit, vezels, proteïne, vitamine en mineralen, goede vetten, soja eiwit en water. Om s'morgens zelf zo'n gezond, uitgebalanceerd ontbijt samen te stellen ben je vrij veel tijd kwijt. Dit hebben mensen vaak niet in de ochtend. Maar het belangrijkste: áls je het zelf zou maken, heb je enorme hoeveelheid nodig om de juiste hoeveelheden binnen te krijgen. Daardoor krijg je ook erg veel calorieën binnen.

- Wil jij ervaren wat een goed ontbijt met je doet de gehele dag?
- Ben jij futloos, en heb jij weinig energie?
- Heb jij veel snacktrek of veel trek in zoetigheid?
- Wil jij meer informatie over een gezond ontbijt?

Geef je dan op voor deze presentatie en ontvang een gratis bodyscan waarbij er o.a. wordt gekeken naar je vetpercentage en spiermassa, je échte leeftijd en je voedingspatroon. Wil je hierbij zijn? Mail dan naar snel naar: lisette@bodymovin.nl maximaal 12 deelnemers, vol is vol.