Resultz: in 5 weken werken naar je doel!

WEGENS SUCCES STARTEN WIJ EEN NIEUWE GROEP
RESULTZ: samen werken naar een slankere versie van jezelf! Start 21 juni 19:30 uur

Nieuw en alleen bij Body Movin': Resultz in groepsverband.
In 5 weken werken naar een slankere versie van jezelf!

Ben jij die overtollige kilo's helemaal zat? Sport of lijn je al tijden met een onbevredigend gevoel? Of lukt het je maar niet die gezonde én haalbare levensstijl te vinden?

Kies eindelijk voor jezelf, kies voor blijvend resultaat. Met Resultz van Body Movin'!

Inzicht in je eetpatroon
Samen met je coach leer je in 5 weken wat voor jou het beste is om je (afslank)doel te behalen. En dat niet alleen: je leert ook hoe je moeiteloos op je ideale gewicht blijft. Je verdere leven lang.


Korte presentaties
Elke week krijg je een korte presentatie over voeding. Hierdoor krijg je een nog beter inzicht in je eet- en leefpatroon. Je coach helpt jou hoe jij dit kunt toepassen in je leven.


Samen haal je het wel
Soms is het gewoon prettiger om samen voor het zelfde doel te gaan. Daarom is er 1 keer per week een small group fitnesstraining. Daarnaast kun je bij Body Movin' onbeperkt trainen met je eigen trainingsschema. Volg je liever groepslessen? Dit is uiteraard ook mogelijk.


Persoonlijke coaching
Bij Resultz krijg je persoonlijke begeleiding van Lisette Maas, een ervaren sport- en lifestylecoache: een unieke combinatie! Samen ga je intensief werken aan jouw doelstelling, met individuele voedingsprogramma's en sportschema's. Dit keer hou je zeker vol!


Ontdek wat goed is voor jóu
Na een uitgebreide intake en bodyscan ga je ontdekken wat je wel en beter niet kunt eten. Niet diëten, maar valkuilen in je eetpatroon herkennen. Dagelijks tekorten van o.a. vitaminen en mineralen vul je aan met Herbalife-producten.


Bewust naar geluk
Met Resultz leer én ondervind je wat jouw lichaam nodig heeft om jouw doel te bereiken. Door dit bewustzijn is gedragsverandering geen opgave meer, maar een heerlijk, gelukkig gevoel!


Scherpe prijzen
Vind ook jouw ideale lifestyle. Mail naar lisette@bodymovin.nl voor een gratis intake met bodyscan. Geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Wij zijn er voor jou!


Start: woensdag 21 juni 19:30 uur

Start nu:

  • Niks online, maar persoonlijke aandacht!
  • Unieke combi van sport- én voedingsbegeleiding
  • Effectieve fitnesstraining in groepsverband
  • Persoonlijk fitnessschema
  • Blijvend resultaat door lifestyle op maat
  • Inclusief 1 maand onbeperkt sporten bij Body Movin'!
  • Wekelijks korte presentatie over voeding
  • Individuele coaching door Lisette